Ik, Eyob Roding, ben ambassadeur van Stichting Wondem. De doelstelling van Stichting Wondem is om de armoede in Ethiopië te bestrijden. De stichting is vernoemd naar Wondem Zerfu, die op 12-jarige leeftijd door een inschattingsfout van het AMC om het leven kwam. Op jeller4.sg-host.com kun je lezen hoe zijn ouders de droom van Wondem levend houden.

Ik zet me in om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Wondem.

Daarom vraag ik jou, of je bedrijf, mij te sponsoren bij mijn Dam-tot-Dam-loop-challenge. Op 21 september 2019 ga ik 16 kilometer rennen. Ik ben al hard aan het trainen. Mijn doel is om de Dam-tot-Dam-loop in 1 uur en 10 minuten te lopen. Wil jij me sponsoren? En op die manier bijdragen aan een beter leven voor heel veel mensen in Ethiopië? Elke donatie wordt gewaardeerd!

Hoe werkt het? Heel simpel; klik op jeller4.sg-host.com/doneer-nu, pas het bedrag aan en de rest spreekt voor zich. Als het lukt onder vermelding van: dtd-eyob

Stichting Wondem heeft de ANBI-status. Dit betekent dat in veel gevallen je je donatie kunt aftrekken van je vennootschaps- of inkomstenbelasting.

Hartelijk dank,
Eyob, mede namens Wondem!

Eyob Roding tijdens Dam-tot-Dam-loop
Eyob Roding tijdens Dam-tot-Dam-loop