Tefera Zerfu, oprichter van Stichting Wondem, vertelt voor 1.000 studenten, hun leraren en vertegenwoordigers van Mezezo over zijn kinderjaren en zijn ervaring op de basisschool van Mezezo. Hij bedankt verschillende mensen die veel hebben bijgedragen aan het project.

De heer Behaylu Legesse, directeur van de middelbare school in Mezezo, bedankt Stichting Wondem en Partners in the Horn of Africa (PHA) voor het betalen van 80% van de kosten van het bibliotheekgebouw en andere kosten. Hij belooft het publiek hard te werken om de kwaliteit van het onderwijs van de middelbare school van Mezezo te verbeteren.

De heer Yehalem Abebe, afgevaardigde van PHA, waardeert de betrokkenheid van Mezezo om de bibliotheek te bouwen. Hij belooft het publiek samen te werken met Stichting Wondem en Mezezo om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en armoede te bestrijden.

Tot slot vertelt Tefera Zerfu in het kort over de droom van zijn zoon Wondem. Hij adviseert jonge scholieren om een ideaal te hebben en hard te werken aan hun toekomst.